Het Belgisch Futsal uitgezonden op het Internet

Sinds zijn oprichting, lijdt belgisch futsal aan een gebrek aan mediatisering. Legio zijn de clubs van kwaliteit die door gebrek aan mediatisering op de nationale, en zelfs regionale scene ten onder zijn gegaan.

Dit gebrek aan zicht heeft een onverschilligheid van het publiek tot gevolg. Het logische vervolg is dat de financiele partners voor andere manifestaties die meer aandacht kregen in deze wereld van de media kozen. Een sport zonder publiek en zonder privaat financiële steun is een te verdwijnen gewijde sport.

Het team van www.fwbb.be (Futsal Web Broadcast Belgium) neemt de uitdaging aan om de belgisch futsal in ruime mate te verspreiden. Deze formulering is niet onschuldig: de website www.fwbb.be  wil zich federatief. De clubs aangesloten aan de belgische bond van futsal (BZVB) zullen verspreid worden, dit in functie van de vragen van de clubs die in iedere evolueren en de confrontaties dat de tijdschema's zullen aanbieden.

De website www.fwbb.be heeft voor ambitie om, elke week, een samenvatting van 20 minuten van een of twee matchen van belgisch futsal envenals Live uitzending (Live Stream) te verspreiden.  Deze samenvatting zal on-line op onbepaalde wijze blijven.  U zult voortaan de van samenvattingen in het deel "VIDEOS" en de live uitzendingen in het deel "Live Stream" van deze website vinden.

De futsal clubs die in nationale afdelingen evolueren en verlangend naar een groter zicht kunnen reeds contact met ons nemen om het programma van de verspreiding vanaf het begin van het kampioenschap te uitwerken. De prioriteit zal aan de teams die op het hoogste niveau evolueren gegeven worden. Geen enkele exclusieve is echter van toepassing!

Het succes van dit nieuwe concept houdt in één zin : Hoe meer zullen de clubs vragen om versprijdt te worden, hoe meer zal de populariteit van futsal toenemen.

www.fwbb.be, het ontstaan van een Web TV van de belgisch futsal !

1 stem. Gemiddeld 5.00 van 5.