Interviews Basic-Fit Bruxelles - Anadolu Stekene

Nu op FWBB.be - Videos

Belgisch Kampioenschap

Basic-Fit Bruxelles - Anadolu Stekene

ADLS AC Flémalle - FACT Futsal Limal
HCTE Cosmos La Hestre - Futsal Evere

Interviews ADLS AC Flémalle - FACT Futsal Limal

Interview AS CF Schaerbeek - Veidec ARB Hamme

Interviews Basic-Fit Bruxelles - AS CF Schaerbeek

Interviews ZVK Hove - Futsal Evere

Interviews FACT Futsal Limal - GS Beobank Hoboken

Interviews Hoboken Ster - Engie CHU Liège

Partnerschap FWBB.be - Engie CHU Liège (N1)

FWBB.be en de tot eerste nationale bevorderd futsal club Engie CHU Liège zijn verheugd u aan te kondigen de ondertekening van een contract voor de uitzending van 8 wedstrijden van de eerste klasse zaalvoetbal.

Deze wedstrijden zullen worden gefilmd en uitgezonden door FWBB.be naast het kalender vastgesteld voor het geheel van de elite clubs. In de kalender van de uitzendingen zullen deze wedstrijd aangeduid worden met een ‘’+’’ naast de titel van het evenement.

Tijdens de uitzending van deze wedtrijden, zullen alleen Engie CHU Liège zakenpartners getoond worden in de beelden. De kwaliteit van de beelden en samenvattingen zullen gelijk zijn in elk opzicht dan ook op de kwaliteit van de andere wedstrijden die onder het akkoord van partnerschap tussen de BZVB en FWBB.be staan. Dit sinds acht seizoenen nu.

FWBB.be dankt met name de heer Salvatore Castellano, voorzitter van Engie CHU Liège.

FWBB.be partner van bx1

FWBB.be is trots aan te kondigen dat zij met de lokale Brusselse televisieketen bx1 een partnerschap heeft afgesloten in het kader van de wekelijkse uitzending “FOUTsal”. Dit partnerschap werd aangegaan tot het einde van het lopende seizoen.

Ter verrijking van de sportieve inhoud van deze uitzending die uitsluitend aan het zaalvoetbal is gewijd, bezorgt FWBB.be haar beelden aan bx1 om benuttigd te worden door de sportredactie van het televisiemedium.

Het potentiële voordeel in de media is enorm voor alle zaalvoetbalclubs die door FWBB.be in beeld worden gebracht, vermits het mogelijk is om bx1 niet alleen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest maar ook in gans Wallonië te ontvangen.

Facebook Pagina

Kent u van FWBB.be? Futsal Web Broadcast Belgium.
U zal automatisch een mededeling ontvangen bij de publicatie van de laatste info en het online zetten van video’s wanneer u klikt op “j'aime" - "Like" (linkerkolom).

Futsal Uitslagen

Automatic result