Nu op FWBB.be - Videos

Belgisch Kampioenschap

ADLSMJ Flémalle - Futsal IP Hannut (Goals)
Basic-Fit Bruxelles - LART Bruxelles (Goals)

Interviews FACT Futsal Limal - FT Bornem-Puurs

Interviews Basic-Fit Bruxelles - HCTE Cosmos La Hestre

Interviews FACT Futsal Limal - Basic-Fit Bruxelles

Interviews Veidec ARB Hamme - FT Bornem-Puurs

Interviews FACT Futsal Limal - AS SNOB Schaerbeek

Interviews AS SNOB Schaerbeek - GS Beobank Hoboken

Interviews FACT Futsal Limal - RZ Futsal Anderlecht

Uitzendingskalender

De uitzendingskalender geprogrammeerd door FWBB.be voor het seizoen 2017-2018 is te zien onder het tabblad "Agenda".

Dit schema is onderhevig aan verandering op basis van goede of slechte resultaten van het ene of het andere team, enkel de agenda van de eerste ronde van de competitie werd gepubliceerd.

Merk op dat alle ploegen die in eerste nationale spelen ten minste eenmaal tijdens de eerste zes weken van de competitie zullen worden getoond.

FWBB.be partner van bx1

FWBB.be is trots aan te kondigen dat zij met de lokale Brusselse televisieketen bx1 een partnerschap heeft afgesloten in het kader van de wekelijkse uitzending “FOUTsal”. Dit partnerschap werd aangegaan tot het einde van het lopende seizoen.

Ter verrijking van de sportieve inhoud van deze uitzending die uitsluitend aan het zaalvoetbal is gewijd, bezorgt FWBB.be haar beelden aan bx1 om benuttigd te worden door de sportredactie van het televisiemedium.

Het potentiële voordeel in de media is enorm voor alle zaalvoetbalclubs die door FWBB.be in beeld worden gebracht, vermits het mogelijk is om bx1 niet alleen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest maar ook in gans Wallonië te ontvangen.

Facebook Pagina

Kent u van FWBB.be? Futsal Web Broadcast Belgium.
U zal automatisch een mededeling ontvangen bij de publicatie van de laatste info en het online zetten van video’s wanneer u klikt op “j'aime" - "Like" (linkerkolom).

Futsal Uitslagen

Automatic result