Nu op FWBB.be - Videos

Belgisch Kampioenschap

Eurofoot Tervuren - Futsal IP Hannut - Match
GS Beobank Hoboken - SelaKlean Thulin - Match

Interviews GS Beobank Hoboken - SelaKlean Thulin

Interviews Futsal IP Hannut - ADLSMJ Flémalle

Interviews Basic-Fit Bruxelles - LART Bruxelles

Uitzendingskalender

De uitzendingskalender geprogrammeerd door FWBB.be voor het seizoen 2017-2018 is te zien onder het tabblad "Agenda".

Dit schema is onderhevig aan verandering op basis van goede of slechte resultaten van het ene of het andere team, enkel de agenda van de eerste ronde van de competitie werd gepubliceerd.

Merk op dat alle ploegen die in eerste nationale spelen ten minste eenmaal tijdens de eerste zes weken van de competitie zullen worden getoond.

Persmededeeling Veidec ARB Hamme

GEMENE WRAAK-ACTIE VAN DE KBVB

De KBVB (futsal) neemt op een wel heel gemene manier wraak tegenover de clubs van zijn tegenhanger BZVB (Belgische Zaalvoetbalbond)...

Alle clubs die in de KBVB spelen, krijgen namelijk een verbod opgelegd om nog wedstrijden te spelen tegen ploegen die uitkomen in de concurrerende bond BZVB! Dit op straf van onder andere zware boetes.

Hierdoor komt niet alleen de voorbereiding van de BZVB clubs in het gedrang, maar wordt ook de voorbereiding van hun eigen futsal clubs danig in de war gestuurd.

Zo mogen bvb Veidec ARB Hamme en GS Beobank Hoboken niet deelnemen aan het tornooi van Proost Lierse, en moeten ook verschillende andere clubs op zoek naar andere oefenpartners in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Naar de reden van deze boycot is het niet al te ver zoeken. Eerder dit jaar probeerde de KBVB nog om alle topclubs uit de BZVB te laten overstappen naar 1e nationale in het Futsal.

Enkel subtopper Futsal Jette ging op de uitnodiging in, maar clubs als ARB Hamme, GS Hoboken, Bornem-Puurs en Anneessens Brussel bleven trouw aan de BZVB.

Waarschijnlijk is dit in het verkeerde keelgat geschoten bij enkele "bobo's" binnen de KBVB.

Feit is dat enkel de zaalvoetbalsport hiermee nog maar eens in een slecht daglicht wordt gesteld, en dat clubs en spelers worden afgeremd in hun groei.

Misschien moet men zich bij de KBVB dringend bezig houden met dingen waar het écht om draait... Want in 2020 staat België weer mooi te blinken zonder een nationaal voetbalstadion.

Kris De Bondt voor Veidec ARB Hamme.

FWBB.be partner van bx1

FWBB.be is trots aan te kondigen dat zij met de lokale Brusselse televisieketen bx1 een partnerschap heeft afgesloten in het kader van de wekelijkse uitzending “FOUTsal”. Dit partnerschap werd aangegaan tot het einde van het lopende seizoen.

Ter verrijking van de sportieve inhoud van deze uitzending die uitsluitend aan het zaalvoetbal is gewijd, bezorgt FWBB.be haar beelden aan bx1 om benuttigd te worden door de sportredactie van het televisiemedium.

Het potentiële voordeel in de media is enorm voor alle zaalvoetbalclubs die door FWBB.be in beeld worden gebracht, vermits het mogelijk is om bx1 niet alleen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest maar ook in gans Wallonië te ontvangen.

Facebook Pagina

Kent u van FWBB.be? Futsal Web Broadcast Belgium.
U zal automatisch een mededeling ontvangen bij de publicatie van de laatste info en het online zetten van video’s wanneer u klikt op “j'aime" - "Like" (linkerkolom).

Futsal Uitslagen

Automatic result