ZVC Veidec ARB Hamme

Arbh

2017 09 27

Coach T1: Davy Willaert
Coach T2: Kristof Vermeir
Coach T3: Thierry Rousseau

Kenny Sergeant (K)
Raf Matthijs (K)
Quinten De Paepe
Abderahim El Kharroubi

Web: www.arbhamme.be
Facebook: www.facebook.com/ARBHamme/

 

Mohamed Aabbassi
Pierre Ndjeka
Sami Afkir
Sofian Ben Mezian
Premton Kajtazi
Soufian El Fakiri
Abdessamade El Hafid
Ahmed El Hammouchi

Wie heeft de club verlaten?

Angelo De Brandt
Mirko Gajanovic
Mohamed El Moussaoui
Ishak Belhaj
Bilal Achenteh
Mohamed Nezlioui
Kenneth Delise

Wie is de club toegetreden?

Abderahim El Kharroubi
Mohamed Aabbassi
Pierre Ndjeka
Sami Afkir
Sofian Ben Mezian
Premton Kajtazi
Raf Matthijs

2017 09 27

VEIDEC

Onze klanten hebben allemaal één ding gemeen: ze werken alleen met de best beschikbare producten en nemen geen genoegen met minder dan de hoogst denkbare kwaliteit! VEIDEC AB is een Zweeds bedrijf dat geavanceerde chemische producten voor reparatie en onderhoud ontwikkelt. We zijn momenteel vertegenwoordigd in een tiental landen door heel Europa. Onze klanten zijn professionals die kunnen worden gevonden in diverse soorten industrie, processen en functies. 

  • Gedreven door de kracht van eenvoud, oprechtheid in onze bedrijven, bekwame vertegenwoordigers en een winnaars-mentaliteit, leveren wij high-tech producten voor reparatie en onderhoud.
  • Ons streven is bij iedere klant het dagelijkse proces te vereenvoudigen en verbeteren.
  •  Wij ontwikkelen ons assortiment met de grootst mogelijke betrokkenheid bij het milieu en volgen strikt de relevante wetgeving en lopen hier indien mogelijk zelfs op vooruit.


Wanneer u onze producten gebruikt, bent u ervan verzekerd dat u de meest efficiënte producten gebruikt die in de markt beschikbaar zijn. De producten helpen u ook een verandering tot stand te brengen: wanneer u een spuitbus van VEIDEC koopt, krijgt u meer hoogwaardige inhoud en een absoluut minimum aan drijfgassen en oplosmiddelen. Als extra groene bonus zijn er kortere transportafstanden, minder verpakkingsmateriaal en minder afval van spuitbussen. Dit betekent minder energieverspilling, aangezien er minder materiaal geproduceerd hoeft te worden. Dit leidt tot lagere totale verbruikskosten voor u en voor het milieu.

VEIDEC bvba
Markstraat 69
1745 Opwijk
Tel.: +32(52)355.282
Fax: +32(52)350.502
Mail: info@veidec.be
Web: www.veidec.be

SMC - Your safety our business

SMC Safety Services

Deskundig management

Waar werkzaamheden plaatsvinden, is er nood aan degelijke opvolging. SMC stelt hoog opgeleide veiligheidsdeskundigen ter beschikking, stuk voor stuk met ruime ervaring binnen het vakgebied. Zo kunt u het risico op arbeidsongevallen of incidenten verkleinen.

Vakkundige maintenance

Wilt u de goede werking van toestellen en materialen garanderen en de levensduur ervan verlengen? Dan is permanent onderhoud een must. Schakel SMC in voor controle na gebruik, periodieke onderhoudsbeurten, reparaties en/of vervanging van onderdelen.

SMC Safety Products

Producten aankopen

Op zoek naar persoonlijke bescherming of apparatuur voor adembescherming en gasdetectie? In ons ruime productassortiment vindt u het allemaal. Voor elke persoon en elke situatie bieden we de gepaste oplossing. Reken op een snelle en juiste levering mét professioneel advies van onze experts.

Producten huren

Zowel voor uw dagelijkse werkzaamheden als grote onderhoudswerken kan u terecht in ons uitgebreide verhuurgamma. Altijd perfect onderhouden, zonder verborgen kosten en op elke gewenste locatie.

SMC Safety Training

Wilt u een doordacht veiligheidsbeleid voeren binnen uw organisatie en liefst op lange termijn? Dan is het essentieel om uw eigen medewerkers bewust te maken van het enorme belang van veiligheid. Hoe? Door ze degelijk op te leiden en te adviseren. SMC staat u hierin met plezier bij als deskundige partner. Wij bieden tal van hoogkwalitatieve trainingen en opleidingen met echte toegevoegde waarde. Zo bent u zeker dat uw personeel met kennis van zaken en goed voorbereid aan de slag gaat.

SMC
Heidestraat 55/0099 
B-3945 Ham 
Tel.: +32.(13)294.801 
F: +32.(13)294.802 
Mail: info@smc-eu.com
Web: www.smc-eu.com

Boven Yvo nv

Boven Yvo, dé specialist voor aluminium ramen en deuren in de regio Beveren, Opwijk en Beervelde.

Boven Yvo biedt u meer dan 40 jaar vakmanschap en is uitgegroeid tot een gekende familiezaak.

Sinds 2000 is de zaak verhuisd naar nieuwe werkplaatsen en kantoren in het Doornpark in Beveren. Hier worden alle aluminium ramen en deuren in combinatie in een modern machinepark door vakbekwame medewerkers met de nodige zorg vervaardigd. Ondertussen vindt u ons ook in Opwijk en Beervelde. Hier kunt u terecht in onze toonzaal voor alle aluminium ramen en deuren, brievenbussen, rolluiken, zonweringen, balustrades, poorten, glazen deuren en alle glaswerken.

Het feit dat Boven Yvo een familiebedrijf is, geeft de toekomstige klanten aanzienlijke troeven in handen. Er is steeds een rechtstreekse controle op productie en plaatsing. Service wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen.

Boven Yvo nv
Beveren-Waas
Doornpark 59
9120 Beveren
Tel.: +32(03)755.17.58
Mail: info@bovenyvo.be
Web: www.bovenyvo.be

Boven Yvo nv
Beervelde

Rivierstraat 67
9080 Beervelde
Tel.: +32.(0)475.253.719
Mail: dekotechnik@bovenyvo.be
Web: www.bovenyvo.be

Boven Yvo nv
Opwijk

Steenweg 4
1745 Opwijk
Tel.: +32.(0)52.356.686
Mail: opwijk@bovenyvo.be
Web: www.bovenyvo.be

Geen notitie. Wees de eerste om het te geven!