Eurofoot Tervuren

Eurofoot tervuren


2016 10 02

Coach T1: Kris Proost

Eric Simons (K)
Gerben Willemans (K)
Tom Ytebrouck
Lars Hernalsteen
Brent Vanderelst
Julien De Meyer

David Claessens
Dieter Van Tricht
Ben Demeersman
Joris Willemans 
Janko Glisic
Kenny Deserrano
Denis Ghys

Wie heeft de club verlaten?

Sami Afkir

Wie is de club toegetreden?

Brent Vanderelst
Julien de Meyer

2016 10 02

Groeninckx bvba

Verhuysingen - Liftservice - Verpakking - Meubelopslag

Groeninckx bvba
Roekensstraat 31
1820 Melsbroek
Tel.: +32(0)477.227.534
Mail: info@groeninckx.be
Web: www.groeninckx.be

Kantoor Peeters, uw makelaar

U helpen bij het maken van een optimale keuze uit het ruime verzekeringsaanbod op de verzekeringsmarkt vinden we belangrijk. Voor u zoeken we correcte verzekeringsoplossingen.

We zijn geen zuivere 'verkoper’ van contracten omdat u bij ons steeds terecht kan met uw vragen en omdat we uw belangen verdedigen ook bij schade. Verzekeren aan de kant van de klant.

We kunnen voor u bemiddelen bij een groot aantal maatschappijen en volgen de hele verzekeringsmarkt.

Belangrijk financieel voordeel door onze onafhankelijkheid

We werken rechtstreeks met u, per telefoon, mail, fax of met een persoonlijk contact. Als onafhankelijk adviseur staan we aan uw kant. We zoeken voor u een goede oplossing. Wat bij anderen goedkoopst lijkt is later misschien een dure oplossing. U wil toch niet te veel betalen?

Door het bos de bomen zien, ook op verzekeringsvlak

Verzekeringen zijn nog te veel een wereld vol kleine lettertjes. Als ‘inkoper van goede contracten’ (papieren afspraken) zorgen wij ervoor dat u geen appelen met citroenen hoeft te vergelijken, vertellen u waar u een correcte premie betaalt en waar u extra korting kan bekomen.

Bij schadegeval kan u op ons rekenen

U kan op ons rekenen, zeker ook bij schade. Wij zorgen ervoor dat uw belangen behartigd worden en dat de maatschappijen doen wat ze moeten doen. De beheersakkoorden die we met verschillende verzekeringsmaatschappijen hebben maken dat uw schadegeval sneller behandeld wordt.

Professioneel advies is goud waard

U betaalt niets extra wanneer u ons een inlichting vraagt. We zoeken graag het antwoord op uw vraag. Ook daarom schoolt onze hele ploeg zich voortdurend bij.
Voor u willen we aan de top blijven.

Eerlijk duurt het langst, ook in verzekeringen

Als u via onze bemiddeling een volledige omniumverzekering hebt afgesloten voor uw voertuig vinden we het correct om u automatisch ieder jaar opnieuw te vragen of deze verzekering mag verderlopen. 

We bieden volledige verzekeringsoplossingen aan de particulier, zelfstandigen en vrije beroepen, kleine en middelgrote ondernemingen.

Als erkend onafhankelijk verzekeringsadviseur zijn we totaal vrij zodat we samen met onze klanten een keuze kunnen maken uit het ruime aanbod.

Maatwerk en onafhankelijk advies

Uw autoverzekering loopt via ons. Wij zorgen voor uw nummerplaat. Hulp bij vragen over verkeersbelasting, radiotaks, verkoop of aankoop van een wagen, het verkeersreglement, ...
Advies m.b.t. beveiliging, pensioenformules, pakketten naar bedrijven toe...

Bespaar tijd en geld door alle verzekeringen onder 1 dak te brengen

Uw auto verzekeren bij maatschappij X, uw brandverzekering bij maatschappij Y, nog andere verzekeringen bij A of Z. Bij ons kan het. Het is juist ons vak. Wij blijven voor u de verzekeringsmarkt volgen.

Overname van uw lopende contracten, zelfde premie, alles gebundeld
Wanneer uw huidige verzekering helemaal in orde is, is het niet altijd nodig om deze te veranderen. Wij doen gratis het nodige zodat alles via ons kantoor loopt. De waarborgen en premies veranderen niet.

Deontologische code

We voldoen aan de strengste beroepsvereisten en alle wettelijke bepalingen. Bovendien zijn we lid van de beroepsorganisaties FVF (Nederlandstalig) en Feprabel (Franstalig).

We hebben jarenlange ervaring in de verzekeringssector en leveren persoonlijk verzekeringsadvies. Kantoor Peeters biedt volledige verzekeringsoplossingen aan de particulier, zelfstandigen en vrije beroepen, kleine en middelgrote ondernemingen.

We kunnen voor u bemiddelen bij een groot aantal maatschappijen en volgen de hele verzekeringsmarkt. Als erkend onafhankelijk kantoor zijn we totaal vrij zodat we samen met u een keuze kunnen maken uit het ruime aanbod.

Natuurlijk komen we ook bij u aan huis,na afspraak.

Kantoor Peeters
Mechelsesteenweg 241
1933 Sterrebeek/Zaventem
Tel.: +32(0)2.731.49.60
Mail: info@bureaupeeters.be
Web: www.kantoorpeeters.be

Kapsalon De No & Co

Kapsalon De No & Co is een jong en trendy kapsalon, waar de mode op de voet gevolgd wordt. Het creatieve team van Kapsalon De No & Co vertaalt de haartrends naar draagbare kapsels, zo dat jij de look krijgt waarbij je je lekker voelt.

Kapsalon De No & Co is uw kapper voor dames, heren en kinderen waarbij creativiteit, kwaliteit en tevredenheid centraal staan.

Een nieuwe frisse look of een kapsel dat bij u past? Geen probleem! De No & Co zorgt ervoor dat u terug straalt als nooit tevoren.

Dit kapsalon knipt hun klanten zoals ze het graag willen hebben, maar ook volgens de laatste trends. Ook geven zij advies over het kapsel dat het beste bij ze past. Weet dat zij enkel werken met professionele haarverzorgingsproducten van Lanza-Medavita en de groene lijn O Right.

Nancy, Eefje en Magalie heten u van harte welkom.

Kapsalon De No & Co
Tervuursesteenweg 27 Bus A
3060 Bertem
Tel.: +32(0)16.489.370
Fax: +32(0)16.489.370
Mail: kapsalondeno_co@telenet.be
Web: www.deno.handelsgids.be

Afwerkingsbedrijf Schick

Na een intensieve opleiding als decoratie-schilder en wand- en vloerbekleder begon In het jaar 2010 “Afwerkingsbedrijf Schick”. Hierdoor staat "Afwerkingsbedrijf Schick" in voor al uw kwalitatieve decoratiewerken, zowel binnen als buiten.

Wij bieden een zeer ruim gamma aan. Dit wordt in samenspraak met de klant in een mooi concept gegoten. Als u een zeer exclusieve afwerking wil, dan zitten wij samen met onze binnenhuisconsulente om dit alles mooi uit te tekenen. Alle stijlen van interieuren en exterieuren zijn mogelijk. 

Kwaliteit staat zeer hoog aangeprezen bij ons. Als wij uw project verlaten is alles tip top! Alles wordt dan ook grondig afgedekt en terug opgekuist. We werken uitsluitend met materialen die een hoge kwaliteit bieden en zeer duurzaam zijn. Wij zijn ruimdenkend en kunnen dan ook veel zaken bespreken met u als klant. Wij zijn er voor u als professional. 

Er wordt steeds met de klant besproken wat de wensen zijn, daarna wordt er een offerte op maat opgesteld. 

Bij “Afwerkingsbedrijf Schick” zal u een prima service krijgen door een gedreven en beleefd team. 

Wij hopen u alvast te mogen ontmoeten!

Afwerkingsbedrijf Schick
Alfons Dewitstraat 23 
3078 Meerbeek
Tel.: +32(0)478.547.546
Mail: info@afwerkingsbedrijf-schick.be
Web: www.afwerkingsbedrijf-schick.be

1 stem. Gemiddeld 5.00 van 5.