FT Bornem-Puurs

Ft bornem puurs

 

 

2017 09 2

Coach T1: Glenn Vermincksel
Coach T2: Bram Verhavert
Keeper Trainer: Ken Beaudoux

Robin Seghers (K)
Michael Lauwers (K)
Mounir Kissami
Hicham M'Rabet

Web: www.ftbp.be

Mirko Gajanovic
Nabil Rabhi
Aatif Bouyalaoui
Abdelhakim Sababti
Angelo De Brandt
Zakaria Akatouf

Wie heeft de club verlaten?

Yassin Laaray
Ismail Ben Ayad
Luiz Aranha
Mehdi Jaber
Mehdi Arras
Mohcine Hajji

Wie is de club toegetreden?

Zakaria Akatouf
Hichame M'Rabet
Angelo De Brandt
Mirko Gajanovic

2017 09 2

MAES - Brandstoffen

- Tankstations

Brandstoffen Maes heeft een uitgebreid netwerk van meer dan 80 tankstations, verspreid over heel Vlaanderen. Als u met onze Maes-tankkaart tankt, dan telt u daar nog eens  200 stations bij op. Zo zijn we altijd dicht bij u, en profiteert u overal van onze gunstige prijzen. 

Betaalmogelijkheden
Onze tankstations zijn uitgerust met de nodige technologie om elke tankbeurt vlekkeloos te laten verlopen. Dat geldt ook voor de betaling, die we zo eenvoudig en veilig mogelijk laten doorgaan.
U kan altijd bij ons terecht met uw Maes-tankkaart, creditkaart of bankkaart. Zelfs voor contant geld hebben we bij elk station een aangepast apparaat.

Producten
Voor het volledige gamma aan brandstoffen kan u bij ons terecht. Aan al onze tankstations tankt u EurosuperSuperplus of Diesel en bij heel wat stations zijn er extra producten als AdBluepetroleumgasolie en LPG beschikbaar. Petroleum, gasolie en LPG zijn er enkel tijdens de openingsuren met bediening.

- Particulieren

Ook u wil uw verwarmingsbudget onder controle houden en in alle vrijheid beslissen waar en wanneer uw mazout te kopen. Wij kunnen u daarbij helpen.

Kwaliteitsbrandstof kopen aan de voordeligste prijs kan beslist en bovendien is het heel eenvoudig. Vul snel uw gegevens in, stuur de aanvraag door en u krijgt onmiddellijk onze beste aanbieding voor de hoeveelheid mazout die u wenst te bestellen. Alles is vrijblijvend maar onze scherp geprijsde aanbieding zal u overtuigen.

Wij leveren zowel gewone stookolie (mazout) als gasolie plus en gasolie extrarechtstreeks van de raffinaderij naar uw opslagtank met onze eigen wagens en chauffeurs. Hoogstaande service én advies krijgt u er gratis bij. Trouwens, tijdens de zomermaanden kunnen we ook uw opslagtank controleren.

Neem de proef op de som en verzend nu uw aanvraag. Alleen dan kunnen wij bewijzen dat voordeel, kwaliteit en service perfect samengaan

 • Supersnelle levering: binnen de 3 werkdagen.
 • Betalen via overschrijving, aan de chauffeur met cash of met bancontact.
 • Gemakkelijk informatie vragen en/of mazout bestellen via 03 889 89 89 of via het aanvraagformulier.

- Bedrijven

Bent u actief in de transportsector, de industrie, de bouw of een totaal andere sector? Wat uw behoeften op vlak van brandstof of smeermiddelen ook zijn, bij Maes bent u aan het juiste adres.

Maar ook voor het plaatsen en controleren van uw opslagtanks kan u op ons vertrouwen. We doen alles conform de huidige regelgeving en veiligheidsvoorschriften.

En verwarmt u ’s winters met mazout? Dan is Maes uw mazoutleverancier! Ook voor landbouw- en industriebedrijven hebben we het beste in huis, en leveren we aan een uiterst scherpe prijs.

 • Supersnelle levering: binnen de 3 werkdagen.
 • Betalen via overschrijving, aan de chauffeur met cash of met bancontact.
 • Uitstekende prijsgarantie: u betaalt de prijs die geldt op het ogenblik van de bestelling.
 • Gemakkelijk informatie vragen en/of bestellen via 03 889 89 89 of via het aanvraagformulier.

Brandstoffen Maes nv
Reedonk 12
2880 Bornem
Tel.: +32.(0)3.889.89.89
Fax: +32.(0)3.889.99.99
Email: info@maes-oil.be
Web: www.maes-oil.be

Hondenhotel 't HOOGSTEHOF

Het dagelijks leven is ontzettend druk. Hebt u even geen tijd voor uw hond door een vakantie, drukke periode op het werk, ziekte of welke omstandigheid dan ook? Hondenhotel 't Hoogstehof zorgt ondertussen reeds meer dan 25 jaar voor de tussentijdse opvang van uw trouwe viervoeter.

We doen er dan ook alles aan om een ideale opvang van uw hond te verzekeren: om ten alle tijde voor ieders hond de juiste zorg te kunnen bieden, zijn er meer dan50 plaatsen voorzien. Bovendien zijn we er 7 dagen op 7 voor uw hond. Zowel tijdens de weekdagen als in het weekend en op zon- en feestdagen staan we garant voor de juiste zorg.

Transport van uw hond kan door 't Hoogstehof verzorgd worden indien u dat wenst.

Voedingverzorging en overnachting zijn steeds in de service inbegrepen.

Daarnaast zijn alle omstandigheden zo ideaal mogelijk. Er is een aparte binnen- en buitenkennel voor elke hond. De dieren vertoeven in een rustige, mooie en groene omgeving. Er is verwarming voorzien tijdens de winterperiode en ook op medisch gebied hoeft u zich geen zorgen te maken: 't Hoogstehof staat ondertoezicht van een dierenarts en medicatie wordt toegebracht indien nodig.

Hondenhotel 't Hoogstehof
't Hoogste 25
2880 Bornem
Tel.: +32.(0)3.889.43.46
Email: info@hoogstehof.be
Web: www.hoogstehof.be

Aerts Trucks n.v.

Kwaliteit & milieu

Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van de Groep AERTS is gebouwd. 

Om het beleid ten aanzien van kwaliteit en milieu inhoud te geven hanteert de groep AERTS een managementsysteem dat voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in de internationale normen ISO 9001 en ISO 14001.  

Zowel kwaliteit als zorg voor het milieu is geïntegreerd in alle bedrijfsprocessen, van verkoop tot service. Om dit te realiseren steunen wij op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur.

Beleidsverklaring

Aerts Trucks NV / Garage Aerts BVBA / Dendermonde Truck en Trailer Services BVBA streeft naar onovertroffen klantentevredenheid door de levering van producten en diensten die zich kenmerken door een uitmuntende kwaliteit en een hoge toegevoegde waarde met een minimale invloed op het milieu.

De organisatie  verplicht zich hiertoe door:

 • Het engagement dat wij zijn aangegaan met de klanten en de overige relaties te respecteren
 • De service naar de klant toe steeds nauwlettend te volgen en voortdurend trachten te verbeteren
 • De documentenstroom op duidelijke en nauwkeurige wijze te beheren en alles binnen de afgesproken termijnen af te handelen
 • Het kwaliteits- & milieusysteem, conform de ISO 9001 / ISO 14001 normen te gebruiken als een hulpmiddel voor een voortdurende verbetering in alle domeinen van de onderneming
 • Het integreren van de aandacht voor milieu bij de uitvoering van de dagdagelijkse werkzaamheden, met als doel de effecten op het milieu tot een minimum te beperken.  De belangrijkste milieuaspecten voor ons bedrijf zijn:
  • Beheersen van onze afvalstromen                              
  • Bewust omspringen met energie
  • Voorkomen van bodemverontreiniging
  • Gevaarlijke producten: correcte opslag en correct gebruik
 • De nodige middelen aan te wenden om het personeel te doordringen van de verantwoordelijkheid voor hun functies
 • De nodige middelen, zoals opleiding, uitrusting, faciliteiten en IT systemen, ter beschikking te stellen om het kwaliteits- en milieusysteem bij het personeel levendig te houden
 • Het creëren van een optimale balans tussen milieu- en economische belangen die centraal staan bij activiteiten, producten en services

Bovenstaande beleidsverklaring wordt naar concrete doelstellingen vertaald in de jaarlijkse actieplannen die zowel voor kwaliteit als milieu opgesteld en opgevolgd worden.

Ons beleid wordt gevoerd in overeenstemming met alle wetten en reglementen die van toepassing zijn.

Deze beleidsverklaring wordt aan elke medewerker kenbaar gemaakt en kan worden aangepast indien de wetgevind dit vereist of de bedrijfsvoering dit nodig acht.

Datum : 19/12/2016                                                                             

Ondertekend door Bert Aerts en Karin Aerts
Afgevaardigd Bestuurders

Aerts Trucks n.v.
Aerts trucks 1

Autobedrijf fbr

Logo kraag groen 80mmx17mm 300dpi

5 stemmen. Gemiddeld 4.40 van 5.